2024-04-24 139 浏览
早排系社交平台见到佢地话会系荃湾开分店 个阵已经好期待 一早bookmark左一定要黎试 见佢地试业中 即刻黎试下 仲有折tim 我地平日下午去到 餐厅冇乜人 得一两枱 可能冇乜人知佢地开左 餐牌都有好多选择 我地叫左个明太子蟹肉忌廉意粉 卖相好靓 意粉份量正常 食落好弹牙 唔会好淋 每条意粉都会有明太子挂汁 食落好Creamy 仲有蟹肉 蟹籽 紫菜同埋菇 成个配搭好好食另外仲叫左个小食系啤酒薯条配黑松露酱 薯条份量好多 好长好幼身 炸到金黄色热辣辣好香口 食落有少少啤酒味 黑松露酱好香好浓 薯条同黑松露酱系一个好夹嘅配搭甜品叫左个鲜果窝夫配雪糕 有两件窝夫 店员整𠮶阵已经闻到好香窝夫味 窝夫整到好香好脆 唔会太甜 几好味 仲会有一球云呢拿雪糕同埋忌廉 另外仲有三款鲜果 份量都好多 仲会跟埋个士多啤梨酱 呢份窝夫睇得出整得好有心机 唔会求其 摆盘又好靓 饮品叫咗杯热情果梳打 卖相好靓 饮落正正常常 唔会太甜 整体嚟讲 食物几好味 多选择 值得一试

饮品叫咗杯热情果梳打 卖相好靓 饮落正正常常 唔会太甜

整体嚟讲 食物几好味 多选择 值得一试