2020-04-24 253 浏览
作为一个荃湾友,有新开既黄店紧系第一时间冲去食😈 虽然果日等左差唔多45分钟位,但我地一致认同呢间系好好食!(同行朋友第日再encore 🤣 真系好夸张)🔸Easter Set ($298)呢个套餐本身系复活节限定,唔知宜家仲有无,不过如果小店继续出我谂我会翻兜再翻兜🤤套餐包左一只大大只咸猪手,皮脆肉嫩,好食!仲包一款意粉,我地拣左墨汁海鲜意粉,海鲜唔算多但都大份,好食!小食3拣1,我地拣左薯条,仲要跟3款酱,有无搞错又系好好食!跟餐仲送野饮,真系搞手但求打个和... 我地加钱换左咖啡,见到有Bailey Mocha 试下🤪 预左会好甜但饮落仲带有Bailey 酒香同咖啡既香浓❤️我地3个人所以再叫多个带子明太子忌廉意粉,个汁岩岩好,而且都多带子同蟹子🥰 虽然等位等左好耐,但上菜速度都算好快,好值得一赞💛

🔸Easter Set ($298)

虽然等位等左好耐,但上菜速度都算好快,好值得一赞💛
墨汁海鲜意粉
Bailey  Mocha