2016-11-06
身为荃湾人,最留意就系荃湾开咗咩新餐厅~ 位于荃湾大会堂前身的社企餐厅,摇身一变做咗“牧羊、少年”,太子同葵芳都已经帮衬过,印象都唔错,一于藉著假日去帮衬下啦~星期日下午12点半左右到达,全场一半满,坐下后亲切的侍应拎左餐牌俾我哋,仲同我哋讲家阵开业优惠,凭order餐牌意粉,包类等可免费送一杯$40以下饮料~叫咗“英式咸牛肉中东包”+“烤杏仁拿铁咖啡”及“拿破仑烟猪腿意粉”+“士多啤梨芒果鲜打绿茶”个包材料都丰富,有蕃茄,紫洋葱,生菜同份量颇多既咸牛肉,味道都唔错,可惜个包唔热,如果烘一烘会更好配料既薯条新热热辣,沙律菜亦新鲜🖒意粉味道普通,无太大惊喜,系猪腿都颇多,但下次不会再叫,会试下其他食物😆烤杏仁拿铁咖啡,全餐最满意,水准高士多啤梨芒果鲜打绿茶,味道清新,适合不饮咖啡的我,但略嫌饮唔到芒果味开张优惠包饮品立即抵晒环境唔错,相信自己日后一定会再光顾PS. 店舖仲鼓励大家捐赠书籍及可以$5购买店内书籍,爱阅读既朋友可以留意下
叫咗“英式咸牛肉中东包”+“烤杏仁拿铁咖啡”及“拿破仑烟猪腿意粉”+“士多啤梨芒果鲜打绿茶” 个包材料都丰富,有蕃茄,紫洋葱,生菜同份量颇多既咸牛肉,味道都唔错,可惜个包唔热,如果烘一烘会更好
配料既薯条新热热辣,沙律菜亦新鲜🖒 意粉味道普通,无太大惊喜,系猪腿都颇多,但下次不会再叫,会试下其他食物😆 烤杏仁拿铁咖啡,全餐最满意,水准高 士多啤梨芒果鲜打绿茶,味道清新,适合不饮咖啡的我,但略嫌饮唔到芒果味 开张优惠包饮品立即抵晒 环境唔错,相信自己日后一定会再光顾