2024-06-03
Openrice揾左一阵寿司舖,见到呢间价钱ok,环境够静够晒私隐,就带b🐷去食下。whatsapp卜枱准时去到,够方便,荃湾过去系有啲距离,但都系一条直路易行。菠菜蛋卷 $48原来系冷盘,原本见佢哋特别推介见几新鲜就试吓,菠菜🥬好饱满,用蛋皮包住加上芝麻酱带上酸酸咸咸既味道。新鲜手握寿司 $16-24/2件每样都正正常常,食材新鲜,芥辣八爪鱼🐙黄金鱿鱼左口鱼北寄贝三文鱼🍣帆立贝够晒吸引,卖相唔错,摆盘几好,但芥末唔算好辣。新鲜拖罗茸海鲜卷 $128估唔到拖罗茸可以咁绵密又滑,仲有大大粒嘅三文鱼子点缀,加埋爽脆嘅萝卜令到口感更加平衡唔会食到好漏,呢个真系令我好惊喜,好食推介👌🏻👍🏻🥰。地点:餐厅位置近大窝口站,但系我哋系荃湾站行过去都系15分钟左右,位于街市隔离系一间地舖,原来仲有另外一间分店喺荃景围𠮶边,都系主要做街坊生意。环境:虽然店面比较细,但系有种好温馨嘅感觉,木系嘅装修加埋寿司师傅喺料理台用心工作,比较近,港式少少,背后仲播紧香港嘅流行音乐🤣😂。价钱:买单每人$250,用手机落单,随时之外,客人可以WhatsApp佢哋睇吓当日有咩新鲜嘅鱼,佢哋仲会有特别推介俾客人。
菠菜蛋卷 $48
新鲜手握寿司 $16-24/2件