一向大食嘅我都好钟意去食放题因为乜都有得食🤤今日去左评价唔错的荃湾「满屋」 餐厅有唔同嘅放题套餐我拣咗D餐极致套餐150分钟任点任食主打大拖罗、海胆、鹅肝、鲍鱼等等贵价食材😍食完真系觉得依个价钱系值得👍🏻😁坚正⭐️刺身刺身种类非常多我拣咗带子、大拖罗、大虾、三文鱼、松叶蟹不得不赞食料都好新鲜😆特别系大虾好有口感而拖罗入口即化另外海胆一D都唔腥加埋d飞鱼籽食好鲜甜😋⭐️寿司寿司种类都好多我拣咗海胆火炙三文鱼寿司、火炙帆立贝寿司、火炙大拖罗寿司、芝士软壳蟹反卷、鳗鱼寿司、火炙大虾寿司全部都唔错火炙烧到表面微焦特别好食😊⭐️烧物及炸物烧牛舌、烧菠萝、烧鸡翼、烧大虾、烧比目鱼、炸蟹柳及南瓜尤其烧牛舌保留左原汁原味😙而烧菠萝香甜非常好食炸物外脆内软会忍唔住食多几件🤭⭐️熟食烧鲍鱼、酿蟹盖、清酒煮蚬、芝士焗扇贝、上汤广岛蚝、避风塘炒鸡软骨、汁煮大螺熟食种类都好多啱晒唔食生嘢嘅朋友特别推介汁煮大螺🥳非常入味⭐️饮品饮品方面汽水及茶都有仲有清酒俾一班好酒之人😌另外有自家制茶今次试左蜜桃🍑乌龙茶清新解渴⭐️甜品及雪糕士多啤梨慕丝、泡芙、朱古力蛋糕等等甜度适中整体嚟讲都唔错最后仲有Häagen-Dazs同Dreyer
一向大食嘅我都好钟意去食放题
因为乜都有得食🤤
今日去左评价唔错的荃湾「满屋」

餐厅有唔同嘅放题套餐
我拣咗D餐极致套餐
150分钟任点任食
主打大拖罗、海胆、鹅肝、鲍鱼等等贵价食材😍
食完真系觉得依个价钱系值得👍🏻😁坚正

⭐️刺身
刺身种类非常多
我拣咗带子、大拖罗、大虾、三文鱼、松叶蟹
不得不赞食料都好新鲜😆

全部都唔错
火炙烧到表面微焦
特别好食😊

⭐️烧物及炸物
烧牛舌、烧菠萝、烧鸡翼、烧大虾、烧比目鱼、炸蟹柳及南瓜
尤其烧牛舌保留左原汁原味😙

另外有自家制茶
今次试左蜜桃🍑乌龙茶
清新解渴

⭐️甜品及雪糕
士多啤梨慕丝、泡芙、朱古力蛋糕等等
甜度适中
整体嚟讲都唔错