《意大利辣肉腸煙肉蕃茄扁意粉》($98)意粉煙韌度剛剛好,好中意佢辣肉腸既味道,好惹味,不過對唔食得辣既人黎講可能有啲偏辣,整體味道唔錯!《雜錦海鮮旋風蛋包飯配白汁》($118)白汁忌廉味濃郁,但滑蛋有少許過老,而且海鮮粒較少,性價比不太高。《Match Tiramisu》($88)甜品方面我覺得幾出色,芝士奶蓋好香芝士同奶味而且好creamy,好中意佢個奶蓋😍tiramisu內層同傳統唔同,中間有一層cheesecake取代左手指餅,幾特別,不高cheesecake 味道cover 左matcha味道,入面抹茶蛋糕隱約食到有浸過酒既味道,值得一試👍🏻《蝶豆花香芋奶茶配寒天》($48)蝶豆花既藍綠色令飲品好夢幻,面層有薄薄一層奶蓋,奶蓋好有奶香,香芋奶茶味道唔錯而且唔會太甜,加上粒粒寒天,好有口感👍🏻《So Smooth》($58)由番茄汁、椰子水、桃、熱情果糖漿同紅菜頭而成既mocktail,紅菜頭沙冰好特別,顏色鮮艷,飲落酸酸甜甜,桃味好突出,隱約飲到紅菜頭同番茄味道,但完全唔會覺得好草青味,本我都唔中意飲番茄汁,但依杯沙冰飲落味道好好👍🏻

《意大利辣肉腸煙肉蕃茄扁意粉》($98)

《雜錦海鮮旋風蛋包飯配白汁》($118)

《Match Tiramisu》($88)

《蝶豆花香芋奶茶配寒天》($48)

《So Smooth》($58)