2023-04-25
荃湾樱花树下特色台湾火锅放题 今日到访位于荃湾千色汇既一间台式火锅料理~成间餐厅嘅主题用樱花为主😍环境都几大几舒适座位都几宽敞~餐厅提供火锅放题90分钟/120分钟~另外餐厅都有提供60分钟定量定食放题🥰价钱都几抵食 绝对岩哂食量少又钟意火锅既客人佢哋嘅火锅汤底真系超多选择,一共有九款 我哋今日拣咗鸳鸯汤底 寿喜烧+牛乳汤底肉类方面我哋点咗SetB 极上牛翼板餐,9成人$268/位。每台客人会送一客日本A5宫崎和牛 呢款牛肉入口即溶 油脂分布好平均 如果想唔需要加钱地任食到A5宫崎和牛就可以点Set D.牛魔王绝对可以食到回本架!另外极上牛翼板肉好鲜美、口感丰富,另外牛板腱好鲜味。西班牙栗饲猪梅片和日本鹿儿岛茶美豚梅肉肉味浓郁❤️饮品方面真系好惊喜~佢哋嘅手摇饮品全部都任点任饮 有即冲珍珠奶茶 有小朋友而设嘅鲜榨橙汁 最欣赏佢哋嘅芒果梳打 唔会太甜 芒果味好突出 冰度啱啱好 ❤️甜品方面餐厅既甜品全部都为任食😍啱晒甜品控 我哋叫咗云呢拿雪糕窝夫窝夫个底脆卜卜即叫即整 配合埋雪糕,有一种冰火交融嘅口感~真系超级大惊喜如果想带屋企人去食 屋企人又年满60岁以上 佢哋已经可以享用到长者餐❤️等我即
肉类方面
饮品方面
甜品方面
餐厅既甜品全部都为任食😍啱晒甜品控 我哋叫咗云呢拿雪糕窝夫
如果想带屋企人去食 屋企人又年满60岁以上 佢哋已经可以享用到长者餐❤️等我即刻带埋我家人再嚟帮衬先🥰
呢间餐厅绝对系推荐到100%
别忘了 (荃湾)
荃湾众安街68号千色汇1期2楼2032号舖