呢间水母餐厅一直都系我bucket list,趁男朋友生日梗系捉埋佢黎试吓啦。每张枱随离都会有个缸水母,陪我地食饭嘅系棕缘海月水母,望住佢哋食饭,真系好赏心悦目。Truffle fries 🍟 炸得好脆粗薯条,点埋黑松露酱好惹味。Baked cheese portobello 🫕 芝士焗大啡菇,焗完好juicy,除咗芝士之外菇上面仲有啲杂菜,口感丰富之余又可以一次过食多啲菜Tom yum style seafood spaghetti 🍝 几creamy嘅冬阴功意粉,每条意粉都挂到汁。海鲜都唔少,有青口、带子、大蚬同鱿鱼。Rack of lamb 🐑 羊架切开好pink,生熟程度啱啱好,吃落嫩滑又多肉汁。个自制香浓烧汁同薯蓉好夹,薯蓉整得好滑。Gateau opera cake 🍰 系朱古力同咖啡为主嘅蛋糕,咖啡味几浓郁,食完都醒一醒🤣

Truffle fries 🍟
炸得好脆粗薯条,点埋黑松露酱好惹味。

Baked cheese portobello 🫕

Rack of lamb 🐑

Gateau opera cake 🍰
系朱古力同咖啡为主嘅蛋糕,咖啡味几浓郁,食完都醒一醒🤣