2020-06-09 243 浏览
唔上网睇吓都唔知原来海之恋有放题食!见到做紧优惠,所以放工就走去试吓。佢最大卖点系可以睇到海景😍我食6:30至8:00。店员会俾个QR code你落单,超级方便。等紧嘢食𠮶阵就梗系攞嘢饮啦,饮品都几多选择㗎!有酒精类饮品。通常放题一开波都系食刺身我就习惯每样都试少少先嘅,估唔到又几新鲜㖞!我最钟意就系食甜虾,都算几大只🦐🦐炙烧类嘅寿司我都叫咗几件,大细适中,唔惊食完啲饭会好饱肚,等我个肚仲有空间食其他嘢😝6:30 ,天未黑睇到个海景,都算唔错,不过可惜呢几日落好大雨个天就麻麻地!相信如果好天可能会睇到日落🌄炸物都做得唔错,首先天妇罗外层粉浆唔会太厚,好松脆,中间只虾都好爽口!另外,芝麻鸡翼好好食,鸡肉都几滑,仲有肉汁,唔会干争争。仲有估唔到佢会有秋葵天妇罗,几特别!超级推荐串烧牛舌!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️虽然唔算话太厚,但系好入味,好有咬口,仲好juicy!出面串烧店食,都要成二三十蚊一串!我今次encore 再encore😍😍😍仲有银雪鱼西京烧⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢样野喺日式餐厅食都成8 90蚊😍😍好正呀!牛肉锅都唔错,系寿喜烧汤底啊😚😚清酒煮蚬都几重酒味!蒜香一口牛,都唔错,牛肉粒唔会韧👍🏻最后,甜
唔上网睇吓都唔知原来海之恋有放题食!
见到做紧优惠,所以放工就走去试吓。
佢最大卖点系可以睇到海景😍
我食6:30至8:00。

通常放题一开波都系食刺身

超级推荐串烧牛舌!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

仲有银雪鱼西京烧⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢样野喺日式餐厅食都成8 90蚊😍😍好正呀!

牛肉锅都唔错,系寿喜烧汤底啊😚😚

清酒煮蚬都几重酒味!蒜香一口牛,都唔错,牛肉粒唔会韧👍🏻

最后,甜品时间我见有两款几吸引嘅雪糕,味道都唔错😚

今晚食得好饱啊!
呢间放题喺海之恋3楼角落头,都几啱一家大细,同朋友去食,早啲预约记住坐海景位😍