2022-02-09 22 浏览
~烟三文鱼鸡胸藜麦沙律($83)🥗lunch set包左碗薯仔烟肉忌廉汤🥣,热热地配上沙律可以暖下个胃☺️。唔系讲笑真系好少食得咁健康🙈,除咗有藜麦呢样超级食物之外😌,仲有齐三文鱼同鸡胸够晒营养同高蛋白😎。沙律仲有啲类似士多啤梨嘅酱汁🍓,酸酸甜甜咁都几特别😙。~蟹肉露笋野菌忌廉意粉配日式温泉蛋($108)🍝黎到𠮶阵个温泉蛋咁🤪,点知切落去原来唔系流心😂。不过我都照样整切开捞匀落个意粉度😗,加埋creamy忌廉汁口感更佳架😎。意粉有芦笋,洋葱🧅同野菌食落去口感更加丰富😋,但系蟹肉就唔系好食到啦😅。~Dirty ($26)☕️其实成日都唔知dirty应该点样先最好🤔,其实系咪应该好似奶盖咁样一大啖饮晒咖啡同啲奶🤥。不过我自己嘅建议快啲饮晒佢😂,如果唔系啲espresso就会沉晒底🙈。~特浓朱古力($40)🍫呢个月只系开始左冇耐已经系第三杯热朱古力🤦🏻‍♀️,唔知点解冬天特别会想饮杯热热嘅朱古力🔥(个身体系咪想帮我储脂肪🤥)。特浓朱古力饮落去唔会太甜😌,感觉上冇咁肥得黎又可以品尝到浓浓嘅朱古力味😏。
~烟三文鱼鸡胸藜麦沙律($83)🥗

~蟹肉露笋野菌忌廉意粉配日式温泉蛋
($108)🍝
黎到𠮶阵个温泉蛋[动L 动L]咁🤪,点知切落去原来唔系流心😂。不过我都照样整切开捞匀落个意粉度😗,加埋creamy忌廉汁口感更佳架😎。意粉有芦笋,洋葱🧅同野菌食落去口感更加丰富😋,但系蟹肉就唔系好食到啦😅。

~Dirty ($26)☕️

~特浓朱古力($40)🍫