西式甜品High Tea就食得多,中式下午茶就真系第一次试。呢间「Labels」位于荃湾南丰纱厂,周围好多文青店,好岩假期黎行下打下卡。铺头位置好阔落,位置都算多,坐得舒服得黎又唔会吵,好适合约朋友聚会倾吓计。下午茶套餐好抵食,包好鬼多野,基本上包含晒你下茶会食嘅嘢,有好几件咸点同甜点。咸点有:「迷你芝士火腿烘多士」,「迷你汉堡」,「蜜糖鸡翼2只 」,同「炸薯条 」。食完呢堆感觉自己已经食左两个下午茶餐,而且系高质果只。所有嘢都系整完热辣辣咁即上,就算系mini burger 都唔会系得一块薄薄肉片,睇得出老板有俾心整。甜品都有好件:「流心葡挞 」,「迷你西多士」,「迷你烤棉花糖布朗尼 」同「士多啤梨啫喱杯」。葡挞同多士份量一啲都唔Mini, 食完呢啲坚系饱。建议大家黎食之前都真系空肚黎!虽然中式野为主,件布朗尼同啫喱杯算系西式,味道都唔错所以好饱都系食晒佢。最后值得一试提系呢杯特色野饮,加少少钱有埋白云蜜棉花糖!超多年冇食过棉花糖了,估唔到呢度就食得到,好开心!