2023-01-12 48 浏览
今次呢间小店位于荃湾广场附近,虽然间餐厅细细地,但用左全白同木嘅设计,俾人感觉好舒服😌佢地夜晚有做Dinner Set,大约一百蚊松啲一个Set,佢地仲有个素食餐单,满足到唔同人嘅需要🤪我地就order左个法式千层薯批($108)同软壳蟹汉堡($108)💕个法式千层薯批好香,啲薯仔绵得嚟仲有keep到个口感,加埋啲烟肉粒、黑椒同芝士,食落好香口,啲芝士仲会拉丝🤣个批仲跟左田园沙律,啲菜好爽口同Fresh,个酱都落得够足😍个软壳蟹汉堡就跟左大量薯条😗佢地系粗薯条,啱啱炸起外脆内软😬个汉堡表面烘过,脆脆地,入面除左有鲜美香脆嘅软壳蟹之外,仲有生菜同牛油果酱去平衡返,食落唔会觉得啲炸野好油腻,汉堡嘅底层仲有芝士添✨我地另外仲叫左杯Earl Grey同洋甘菊绿茶,一嚟到已经闻到阵香味😛食饱叹返杯茶消滞一流!整体我地都几钟意呢间餐厅,环境舒服、野食好食,老细又nice,大家都可以去试下🤪