荃湾嘅Gelato舖头可以话系寥寥可数🥲海之恋呢间Gelato Combo我成日做完gym都经过 见到一间好靓好igable嘅雪糕店😍有成20种口味🍦而且仲开到夜晚10点 好适合做食完晚饭嘅饭后甜品🥰🍨 🍦2 scopes $55✨️Tiramisu分数:🌕🌕🌕🌕🌘Gelato口感好顺滑 质感绵密 空气感唔会太重🤩 奶香味好重 亦唔似有人工香精/香料咪🐄甜度适中 好易入口😋而cream cheese同咖啡味道就唔算太出🤔所以整体嘅记忆点唔太深刻😃 ✨️Pistachio分数:🌕🌕🌕🌕🌖一攞起手已经闻到好香嘅果仁香味🌰食落都系好香浓嘅开心果味😚慢慢食到香浓顺滑嘅牛奶味🥛加上有细细粒嘅开心果粒💖令整体好有层次🤌令人愈食愈想食😆 总结:终于食到喺荃湾仅有嘅gelato店🤩用料方面 食得出系较天然🥛而雪糕嘅质感都好绵密 入口顺滑👅份量几多 价钱都比起市区嘅gelato平好多 唔算进取😊两个人食都觉得好满足😆咁啱路过嘅话都可以一试哦😉

🍦2 scopes $55
✨️Tiramisu
分数:🌕🌕🌕🌕🌘

✨️Pistachio
分数:🌕🌕🌕🌕🌖

总结:
Tiramisu &Pistachio
2023-06-23
$28 (宵夜)
Tiramisu &Pistachio
  • Pistachio