2024-08-16 180 浏览
话说出开荃湾整野,见到Miss Tira 新推出左「厚酱夹心贝果Bagel🥯 」买黎试吓💕💕Miss Tira用上厚夹心内层,0卡糖制作,低脂低卡低胆固醇,让大家食得健康🥳🥳🇹🇭 泰好味推介泰式芒果椰香紫糯米厚酱夹心贝果🥯芒果肉配上椰汁加上紫糯米🥥真系有食紧芒果糯米饭嘅感觉😍朱古力🍫控精选推介🫶🏻脆皮黑巧厚酱夹心贝果 🥯黑朱力脆皮配上朱古力脆脆波,再加埋浓浓既朱古力厚酱夹心,有层次感呀😙夏日精选🫐蓝莓厚牛乳奶冻脆脆厚酱夹心贝果🥯本身蓝莓已经系细路钟意食嘅水果,仲要加埋牛乳奶冻简直双重享受😋合家欢推介😇🧀️焦糖芝士伯爵茶脆饼厚酱夹心贝果🥯咸香嘅芝士碎配上甜甜地嘅焦糖酱,再加上伯爵茶既香味,配搭非常特别🤗除咗呢4款,仲有以下两款,一共6️⃣款口味🤗【🥇必吃经典口味】微醺⁠提拉米苏麻薯厚酱夹心贝果【2024年最人气大热💚】双重浓厚开心果厚酱夹心贝果

🇹🇭 泰好味推介

朱古力🍫控精选推介🫶🏻