2022-06-08 59 浏览
📍#蕃茄18#MFJ荃湾 #MFJ中菜 #MFJ港式 人均消费: HKD58继续发掘荃湾美食🤣 今日由愉景新城行到去大坝街,都成10分钟又多! 但原来果边系超多餐厅😍 今日试左间主题餐厅! 里面有好多怀旧嘅装饰!餐牌亦都有好多唔同种类嘅美食! 以佢嘅招牌菜系蕃茄汤底! ⭐️招牌胡椒猪肚鸡汤米线🍜$58我始终对蕃茄汤底冇乜兴趣,就拣咗招牌胡椒猪肚鸡汤米线! 😂 超级大碗!先试左啖汤,胡椒味唔系太浓,但估唔到汤底好厚身好浓!里面有猪肚,鸡肉,枝竹同咸酸菜,而且都好多下! 猪肚几好爽口,鸡肉都嫩,但猪肚同鸡肉都好细旧,咸酸菜都可以! 不过米线有啲散,但整体都OK!食物出品唔太差,价钱都可以! 下次你可以再试吓其他! ✅#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #chinesefood #chinesecuisine #hkstyle ##相机食先 #荃湾美食 #中菜 #港式

📍#蕃茄18

#MFJ荃湾 #MFJ中菜 #MFJ港式

人均消费: HKD58

⭐️招牌胡椒猪肚鸡汤米线🍜$58
招牌胡椒猪肚鸡汤米线

食物出品唔太差,价钱都可以! 下次你可以再试吓其他! ✅

2022-05-25
招牌胡椒猪肚鸡汤米线