2022-06-13
韩乐 (海之恋商场) (荃湾)📇地址:荃湾大河道100号海之恋商场地下G16号舖🕐营业时间:07:00-21:00💸人均消费:~$100/人(下午茶时段)👏🏻抵赞位:食物份量都算多,虽然我地两个人喺下午茶时段叫咗两个主食加三个小食😂,但睇得出饭同面嘅份量系够三个人share。小食叫咗个芝士炸鸡,另外加$10嘅薯条。芝士系用铁兜煮溶咗嘅芝士酱,用嚟点炸鸡同芝士都够兼且点唔晒。炸鸡起码都有八旧,加$10嘅薯条同麦当劳套餐嘅薯条差唔多份量,真系大件夹抵食😜😋 最抵赞嘅系佢啲嘢饮,男朋友话杯冻奶茶系即冲,所以好好饮!😯有待改善位:太多人帮衬,店员有时都唔系好得闲理我地🥲😼私心回应区:呢间韩国快餐应该系同之前介绍过嘅一间喺荃新天地劲抵食西餐同一个连锁集团旗下,所以啲快餐嘢食都差唔多🤣 但因为太抵食,都已经帮衬左几次。 同埋喺海之恋地下,餐厅对住海旁,喺度食完嘢个人心情都好啲
📇地址:荃湾大河道100号海之恋商场地下G16号舖
🕐营业时间:07:00-21:00
💸人均消费:~$100/人(下午茶时段)
😯有待改善位:太多人帮衬,店员有时都唔系好得闲理我地🥲