2024-09-16
放工去猫之茶房探下啲猫猫治愈下心情❤️之前猫之茶房大河道𠮶边,儿家搬咗去众安街,店内装修嘅环境好舒适☺️有个好大嘅area比猫猫跳台,好多地方可以比猫猫休息同瞓觉,窗口大玻璃仲set咗比猫猫瞓觉睇街景嘅地方.🤣有好多比猫猫活动同休息嘅地方,同时都有地方比客人同猫猫互动.环境靓咗,多咗cafe area比人坐低,一边同猫猫玩,一边食cake/cookies,但记得要小心啲食,猫猫会好奇跳上格haha.😆入面有十几只猫猫,佢哋都好乖巧,唔会好百厌.我哋可以买啲冻干/湿粮,嚟喂啲猫猫,猫猫见到你有嘢食就会行过嚟,甚至爬上嚟,😍系一个好好嘅互动体验除咗买食物,仲可以免费用逗猫棒同猫猫玩❤️另外,茶房仲有提供board games,书,漫画,可以好chill咁甘relax,同猫猫玩,真系好治冶愈架😚