2024-05-24 2306 浏览
呢晚嚟咗呢间嚟自日本佐贺嘅cafe 餐厅主打和洋料理 好多甜品都好打卡friendly㗎 装修以木色主调俾人好休闲嘅感觉😛蜂蜜四色芝士薄饼呢个pizza真系好吸引 有四款不同嘅芝士喺入面 即叫即制 轻松做到强烈嘅拉丝效果🥰 同朋友分享就啱晒 侧边 仲有个蜂蜜可以加埋落个Pizza度食 甜甜嘅蜂蜜配埋少少咸嘅芝士🧀 配搭出嚟嘅效果唔错八女抹茶法式多士呢度嘅法式多士 主要分咗两款 我哋拣咗甜嘅版本😂 我哋拣咗呢度出名嘅八女抹茶 呢一份甜品有三件好厚身嘅法式多士 外层煎香咗 而内层软绵绵🍞 面头有一层cream同埋红豆🫘 同样都系有蜜糖可以加落去多士入面调味 但系我觉得呢个法式多士系同抹茶软雪糕最夹🍵 个雪糕真系有好浓郁嘅抹茶味呀Basque芝士蛋糕杂莓芭菲呢度嘅芭菲都好出名 杯杯都好精致有咁多选择 真系好难拣呀😝 最后拣咗巴斯克芝士蛋糕杂莓芭菲 呢一个芭菲有牛乳软雪糕🍦 又有一件巴斯克蛋糕 口感好绵密🍰 最钟意就系佢底下嘅吉士酱同埋脆脆 加埋杂莓酱 酸酸甜甜好开胃呢间嘅食物真系几靓 呢餐都影咗好多靓相 少女嚟到食甜品打吓卡 心情一定会好愉快😎

蜂蜜四色芝士薄饼
蜂蜜芝士四色薄饼