2018-03-07 236 浏览
荃湾除jor 多鸡煲店之外!日式放题都好多下! 但系好多质素麻麻地~ 所以真系好难拣! 而朋友推荐呢个! 话饮品选择好多! 好多酒饮!   所以畀佢吸引jor 我! 大鸿辉 呢栋大厦基本全部都餐厅! 每次都好鬼多人排队! 好彩呢间系三楼! 少jor 一个排队压力!3楼一整层! 地方好大下! 而且相对于其他放题, 台与台之间唔会系d 好窄! 绝对保持距离! 唔会听到人地讲紧咩!饮品呢! 真系好吸引!除jor 平时经常见既韩式饮品 同可乐之外! 都有最爱既维他奶!!好酒人士最爱既啤酒 都好多款!连黑啤 清酒都有! 真系可以不醉无归!点jor 嘢食, 仲未到既话, 都仲有自助小吃! 而且种类都不少~ 沙律 虾 青口····放题食物款色同质数都不错!无论炸物 寿司 煮物 都比较多不同款色! 搞到你每样都想试一下!寿司都有好多创意款色! 完全不单调!刺身方面都不差, 基本你点既数量, 佢都会实数畀!  放题黎讲, d 三文鱼 都算新鲜. 其实觉得佢个牛肉粒 同 佢个蟹粥 , 令你一食再食!虽然份量细细碟! 但系味道好好! 蟹粥真系好鲜甜!总体黎讲! 都好抵食! 质量不差, 而且酒款色咁多! 绝对
   所以畀佢吸引jor 我!

放题食物款色同质数都不错!

寿司都有好多创意款色! 完全不单调!

其实觉得佢个牛肉粒 同 佢个蟹粥 , 令你一食再食!
虽然份量细细碟! 但系味道好好! 蟹粥真系好鲜甜!

总体黎讲! 都好抵食! 质量不差, 而且酒款色咁多! 绝对可以不醉无归!!!!

而且食完 再黎一个雪糕!
ps 好钟意佢地既staff 效率好快 而且都会帮你换碟
2018-02-16