2024-05-05
餐厅环境宽敞,舒服,服务员态度好好!一齐睇吓个餐单先!==============做为开胃菜,佢地有一道好好味嘅大虾芒果牛油果沙拉。呢道沙拉入面,新鲜嘅大虾肉质鲜嫩,同芒果同牛油果一齐食清新甜美,口感好丰富。沙拉酱微酸微甜,提升咗整道菜嘅风味。每一口都可以品尝到虾肉嘅鲜美、芒果嘅果香同牛油果嘅爽脆,口感层次好丰富。食完呢道菜令人胃口大开。佢地嘅比萨系为肉食爱好者准备嘅。呢款肉类比萨绝对系肉食爱好者嘅天堂!佢包含火腿、意大利肉肠、香肠、鸡肉同意大利辣肉肠,带嚟丰富嘅肉类风味。脆身厚实嘅饼底配埋浓郁嘅蕃茄酱同芝士,口感绝佳。每一口都充满各种肉类嘅香气同口感,好好味,令人无法抗拒!佢地嘅三文治拣咗顶级牛排。牛排嘅熟度可以按照个人口味拣,我哋拣咗五分熟。三文治入面仲加埋蕃茄、洋葱同烟肉。牛排煎得啱啱好,保持住肉质嘅嫩滑同多汁。蕃茄同洋葱带嚟清新嘅口感同微妙嘅甜味,烟肉嘅咸香增添咗层次。三文治口感丰富,面包脆身,内馅饱满。每一口都充满牛排嘅风味同配料嘅完美搭配。最后系甜品,佢地嘅香草焦糖布丁。作为饭后甜品,呢个布丁满足甜食爱好者嘅需要。布丁顺滑细腻,口感浓郁。焦糖酱融化喺上面,带嚟浓郁嘅焦糖香气
==============
佢地嘅比萨系为肉食爱好者准备嘅。呢款肉类比萨绝对系肉食爱好者嘅天堂!佢包含火腿、意大利肉肠、香肠、鸡肉同意大利辣肉肠,带嚟丰富嘅肉类风味。脆身厚实嘅饼底配埋浓郁嘅蕃茄酱同芝士,口感绝佳。每一口都充满各种肉类嘅香气同口感,好好味,令人无法抗拒! 佢地嘅三文治拣咗顶级牛排。牛排嘅熟度可以按照个人口味拣,我哋拣咗五分熟。三文治入面仲加埋蕃茄、洋葱同烟肉。牛排煎得啱啱好,保持住肉质嘅嫩滑同多汁。蕃茄同洋葱带嚟清新嘅口感同微妙嘅甜味,烟肉嘅咸香增添咗层次。三文治口感丰富,面包脆身,内馅饱满。每一口都充满牛排嘅风味同配料嘅完美搭配。 最后系 甜品,佢地嘅香草焦糖布丁。作为饭后甜品,呢个布丁满足甜食爱好者嘅需要。布丁顺滑细腻,口感浓郁。焦糖酱融化喺上面,带嚟浓郁嘅焦糖香气同甜蜜嘅口感。