2023-12-01
行下街揾野食😋估唔到海之恋有咁餐厅😆行行下见到呢间韩国餐厅见门口望落唔错☺️就一于食呢间🤭行入去感觉好舒服😌餐厅仲好大坐位都好阔落☺️同朋友黎倾下计唔错既选择👍🏻佢地食物款式都算多,望落样样都好好味😋搅到我心大心细🤭最后当然都有拣番韩国出名既炸鸡🍗半半炸鸡🐔(原味+蜜味乳酪粉味)呢款好👍🏻可以有两款味道😋佢地原味炸鸡唔错👍🏻炸完都嫩滑多汁🤤好正👍🏻之后食好特别既乳酪味😍估唔到乳酪同鸡可以咁夹🤤少少酸甜味配鸡一齐食系咁好味🤩八爪鱼煎饼🐙真系有好大粒八爪鱼㗎🤭仲可以咬开,饼底又够脆,沾埋酱汁一齐食好惹味😋淑女辣酱炒年糕🌶️叫左个似韩国通常食到既味道🤭真系有少少辣㗎😋仲有鱼肉系里面添👍🏻佢除咗圆柱形年糕,仲有一块块,可以有唔同嘅口感😚陆军酱油汤锅(牛肉)🐮自家制酱油汤底好浓郁既汤底,秋凉时食好暖笠笠☺️呢个锅好大好多材料🤤仲配埋一包辛辣面添🤩蓝橙荔枝梳打🍹上到枱好靓,清清甜甜唔错👍🏻蝶豆花青瓜梳打🍹呢杯一样好靓紫绿色😚都一样系清清甜甜,青瓜味好出👍🏻
半半炸鸡🐔(原味+蜜味乳酪粉味)
八爪鱼煎饼🐙
淑女辣酱炒年糕🌶️
陆军酱油汤锅(牛肉)🐮自家制酱油汤底
蓝橙荔枝梳打🍹
上到枱好靓,清清甜甜唔错👍🏻
蝶豆花青瓜梳打🍹
呢杯一样好靓紫绿色😚都一样系清清甜甜,青瓜味好出👍🏻