2022-01-05
呢间cafe有pasta, risotto 同light meal,环境行文青秋天风🍁,好多食物都用左海鲜做配菜🦞,抵赞嘅系海鲜都处理得几好🤟🏻,btw饮品有多款式而且拉花好靓!!!😍:-1️⃣「香煎虾墨鱼汁意大利面🦑($118)」 同朋友食到个嘴黑妈妈😳(要同好熟嘅人去先好食😂),几香墨鱼同蒜香味,虾仁都爽口🦐🤤~ Prawn and squid ink sauce spaghetti 👍🏻-2️⃣「香煎带子黑松露意大利饭🍄🇯🇵($138)」几香松露味🤩,重点系带子超级超级大粒,好鲜嫩多汁,超jeng~Pan-fried scallop black truffle risotto 👍🏻-3️⃣「香月圆焙茶鲜奶 (H) ☕️($47)」超推荐✨,几浓焙茶味!冇咩粉粒,收货🤟🏻🤩~Kogetsuen Hojicha Latte 👍🏻-4️⃣「竹炭咖啡 (H) ☕️($44)」黑色几靓,咖啡味偏nutty,几香,个人觉得好过好多坊间嘅竹炭latte~Charcoal latte -🐰💬小结:环境几靓,坐得舒适,晚市黎讲定价都算acceptable,btw饮品真心有诚意☕️~
1️⃣「香煎虾墨鱼汁意大利面🦑($118)」
2️⃣「香煎带子黑松露意大利饭🍄🇯🇵($138)」
3️⃣「香月圆焙茶鲜奶 (H) ☕️($47)」
4️⃣「竹炭咖啡 (H) ☕️($44)」
🐰💬小结: