2021-03-05
话说个日同妈咪就唔想出街🙈咁啱系户户送见到有间专做外卖嘅台式小店 就一于试下 啊佢个套餐又真系好抵 性价比超高🥰所以推荐大家唔想出门口个阵都可以叫来试下😛(sor for 净系影左一张😭个阵太肚饿了)🍱卤水蛋牛腩卤肉饭(晚市套餐) 💰93佢一份套餐有齐便当、上汤蔬菜、小凉菜、一碗汤同埋一杯野饮😱系咪真系性价比好高呢🤩卤水蛋成只真系超好味😭牛腩超级大旧 仲要有齐5、6旧!下面仲会有小白菜垫底!卤肉饭不过不失 我食到净返一啖🤣娃娃菜真系好有味道~小凉菜系木耳 凉拌得都超级入味😆汤就系海带豆腐鸡肉汤!用料真系太实在啦😭😭🍱盐酥鸡排卤肉饭(晚市套餐) 💰86套餐内容同上啦!眼见都有5、6块大鸡排!妈咪食到净返两旧𠮶阵已经饱到打晒隔🤣佢话炸得好好味、唔会过分油🥺🧆古早味卤水拼盘 💰73有腱心牛肉、牛肚、鸡翼仲有两只卤水蛋!其实食套餐食到差唔多都已经食唔到了🥺牛展好薄一片、但系好多片好抵食🤩牛肚散布周围、超级入味!鸡翼有三只我地都食唔到了🤣
🍱卤水蛋牛腩卤肉饭(晚市套餐) 💰93
🍱盐酥鸡排卤肉饭(晚市套餐) 💰86