HIKARI

1K
系cafe叹返杯咖啡最想要有一个气氛舒服,宁静轻松既环境气氛Hikari就比到我地呢个感觉位于荃湾大坝街既Hikari,系呢个区域黎讲,门面外观都别树一格多次经过都想入去一试,无奈系本身已经有其他地方要去今次黎到终于可以试一试佢地既野食同饮品啦不过先讲一讲呢度既装修同感觉缓和既灯光真系比到个好舒服既感觉唔会有好大声好嘈既音乐成个气氛都好好,可以好好enjoy cafe moment🌼 Burrata cheese & smoked salmon salad with tomato agar呢个烟三文鱼沙律好大份,沙律菜多,烟三文鱼又厚,最重要既芝士好滑好香🌼 Pan fried Hokkaido scallop white truffle risotto黑松露味香浓得黎同帆立贝既海鲜味配合得好好。几只帆立贝都大大只,口感弹牙,非常唔错👍🏻意大利饭软硬适中,个汁非常香,好好食🌼 Matcha Latte & Hojicha Latte热既Matcha Latte同Hojicha Latte有非常靓既拉花 ❤️跟据职员所讲,佢地既拉花系随机既,今次分别系马骝同飞马,非常靓,打卡一流😉味道都同

系cafe叹返杯咖啡最想要有一个气氛舒服,
宁静轻松既环境气氛
Hikari就比到我地呢个感觉

多次经过都想入去一试,无奈系本身已经有其他地方要去
今次黎到终于可以试一试佢地既野食同饮品啦

不过先讲一讲呢度既装修同感觉
缓和既灯光真系比到个好舒服既感觉
唔会有好大声好嘈既音乐
成个气氛都好好,可以好好enjoy cafe moment

味道都同样唔失色,非常香滑。

🌼 Dirty Tiramisu

呢个dirty tiramisu真系非常dirty仲非常evil
Dirty系佢既外观同卖相,真系好澎湃同豪迈
Evil系要食个咁正既tiramisu真系好邪恶呀
不过为左美食,无所谓啦
食左先讲

⭐️ Deal

每个星期都唔同,睇相啊😎

🌈服务

⭐️ 有加一