2021-03-05
系户户送又叫过呢间 但系原来唔知佢真址竟然都系大河道个边😱个头好多野食 简直就系荃湾扫街之选🤣推荐大家去个边揾野食喔!🍝元帅京酱面 💰32(加菜心💰7)一上来就色彩缤纷令人眼花撩乱🤣但系其实全部都系普通配料来的!有黄豆 青瓜 萝卜丝 京式炸酱同埋芽菜!我嗌左小辣!系碗底有D辣汁同汤for捞😍个辣汁同碗面简直就系天作之合 连埋D京式炸酱超惹味!粗面同幼面我都试过!粗面会烟韧D 但系幼面都有捞面嘅天赋!两种都超适合捞面同炸酱😭super推荐!🍜元帅牛展汤面 💰42呢碗就有汤唔系干曾曾啦🤣都系会有最popular嘅京式炸酱系面😍而又有D辣汁系隔离 比你自己捞一捞 调教辣度!呢碗就嗌左中辣 但系其实都唔算好辣 可能系有汤嘅作用!我个人就钟意干身捞面多D啦🙈🧆酱猪手 💰28呢个价钱同呢碟野相比真系抵到烂!超大旧嘅猪手有足足六旧!而且酱汁调得好入味 又唔会话太腻太厚重!猪手本身唔会好肥 有D肉地 就算好耐冇食过嫌油腻嘅人我相信配埋个汁都可以接受😍十分推荐!p.s.🍧雪山豆腐 💰20呢个纯粹系上次嗌户户送个阵食架 不过都系一次过写埋好🤣豆腐本身应该系山水豆腐D frd 甜甜地!下面辣汁会多油!但系上
🍝元帅京酱面 💰32(加菜心💰7)
🍜元帅牛展汤面 💰42
🧆酱猪手 💰28
p.s.🍧雪山豆腐 💰20
呢个纯粹系上次嗌户户送个阵食架 不过都系一次过写埋好🤣豆腐本身应该系山水豆腐D frd 甜甜地!下面辣汁会多油!但系上面一层辣肉松简直超好味😭推荐肉松多过豆腐
呢间野总括来讲都系推荐 因为D面实在系太劲道好有咬口!都多人叫foodpanda同埋户户送🤣懒得出去就可以嗌外卖啦 速度都算快!因为位都唔算特别多!
元帅京酱面
元帅牛展汤面