2021-10-02 3405 浏览
荃湾大鸿辉系放题专属大厦已经出名好耐 不过冇谂到杨屋道街市嘅商场上面都有一间烧肉放题 仲要系以和牛出名 午市放题更加净系$108起!由于我地唔食和牛 就拣左午市嘅安格斯牛肉放题 价钱只系💰148 但系只可以疯狂refill除左牛肉以外嘅猪肉 鸡肉同埋其他小食🥩烤肉方面一入座会有一碟装满牛肉 牛舌 一口牛同埋海虾 青口上来 之后就可以开始烧😻其他所有由电话QR code落单所有嘅烤肉包括有唔同腌酱嘅薄切猪肉 鸡腿肉 手羽肉同埋拖罗!个人特别推荐薄切猪肉 大火烧完连肥肉都脆卜卜好惹味😍海鲜就仲有鲭鱼同鱿鱼筒 自己烧出居酒屋鲭鱼都几好食🤣素菜就牛油金菇 粗身D嘅菇会比较好食!仲有细粒紫薯同菠萝!🥗前菜方面好多类型嘅小菜包括刺身沙律 海蜇沙律 蟹籽沙律 胡麻菠菜都好清新开胃!仲有日式嘅豆腐 厚切牛脷 清酒煮蚬都唔错!越南嘅米纸卷都有 个人好钟意入面嘅芒果 够晒清爽😻🥤饮品方面唯一可以出去攞嘅就系野饮 有好多果汁同汽水可以选择另外第二次夜晚去到试左💰328嘅烧肉放题 可以任叫牛肋肉 牛舌 猪鸡等等 但系牛肉就觉得偏肥 厚切冇薄切好食 而海鲜方面就多左青口同带子 要不断食返牛肉先觉得回本🤣最后就每

🥩烤肉方面

🥗前菜方面

🥤饮品方面
唯一可以出去攞嘅就系野饮 有好多果汁同汽水可以选择

另外第二次夜晚去到试左💰328嘅烧肉放题 可以任叫牛肋肉 牛舌 猪鸡等等 但系牛肉就觉得偏肥 厚切冇薄切好食 而海鲜方面就多左青口同带子 要不断食返牛肉先觉得回本🤣最后就每人都可以嗌一条韩国雪条做收结 个人钟意椰子味嘅雪糕❤️

整体来讲lunch来食放题真系好抵 食猪同鸡就已经觉得好够 夜晚因为唔食和牛会觉得定价偏贵啦 不过食物质素都好好 环境亦够阔落!唔想同咁多人逼大鸿辉可以来呢边~

📌 尚八日式烧肉店 (荃湾)
荃湾川龙街118号百悦坊12楼
2021-09-12