2023-08-17
朱古力棉花多士($138) + 草莓物语芭菲($88) + 山梨县白桃芭菲($148) +(另加一) 同行年青人约去荃湾广场去呢间食芭菲;日本过江龙,来自九州佐贺,主打法式吐司、芭菲;每人一杯芭菲,好大杯1️⃣期间限定 - 山梨县白桃芭菲🍑原个白桃够晒吸睛😎超多汁又香甜,牛乳雪糕同牛乳忌廉超香浓,中间有谷物+蓝莓+红桑子,底下有白桃酱+桃蓉,配搭清新,味道天然唔会好甜👍🏻日本白桃夏天最当造,自己买箱级数高嘅空运直送都唔平🔖另一杯芭菲2️⃣草莓物语🍓草莓够甜,雪糕柔软雪滑,底下吉士酱+少少粟米片,一样唔会太甜几好;年青人意犹未尽再order多碟朱古力棉花多士🤩🤘🏻法式多士够松够蛋香,棉花糖+朱古力呢对经典配搭一向唔会输,跟手夹份食多旧雪糕😅餐牌都有咸食,多士配汉堡扒、豚肉生姜烧、parma ham等等,又或者pizza,眼见店内食客大多咸食甜食各半,平衡啲😬甜品卖相赏心悦目永远加分,可惜冇两个胃,虽然我系女人🤷🏻♀️推荐钟意食甜嘢嘅人,相机食先嘅人,少女心爆发嘅人,追女仔嘅人,都可以尽兴🎀
朱古力棉花多士
山梨县白桃芭菲