去到海之恋本身想食ruby tuesday 点知唔可以堂食 咁啱比隔离一间泰式餐厅吸引左😍🍍原只菠萝海鲜炒饭 💰108可以见到有两只大青口😍好多虾仁、腰果、鱿鱼仲有肉松🥳真系好鬼丰富 好好食!成个形状都真系好得意 可能由于青口加持🙈🧆泰式煎蚝仔饼 💰108都系厚身!裹左好多面粉令到蚝饼涨卜卜!D蚝好新鲜😍完全冇严重油味~仲要好大粒 要揾一堆饼包住佢🍖串烧拼盘(鸡、牛、猪) 💰128沙嗲酱真系衬晒D串烧🥵D鸡肉好嫩、猪唔会太肥、牛肉仲要好有咬口😭可以一串淋一串唔淋酱汁 有唔同风味喔~🌮香叶肉碎生菜包 💰88薄荷叶香味好劲🤭我地用晒D生菜都包唔晒D肉碎🤣太多要拎返屋企食 可见佢用料实在🤪 ps有D辣🤭可以同waiter讲唔辣 但系辣会更好食!☕️泰式奶茶 💰22甜~就系泰式奶茶嘅经典 解辣一流!我觉得系必试嘢饮!餐厅可以见到海傍风景🥳野食真系惊艳左我呢啲第一次食嘅客 encore左多次🤪

🍍原只菠萝海鲜炒饭 💰108

🧆泰式煎蚝仔饼 💰108

🍖串烧拼盘(鸡、牛、猪) 💰128

🌮香叶肉碎生菜包 💰88

☕️泰式奶茶 💰22
甜~就系泰式奶茶嘅经典 解辣一流!我觉得系必试嘢饮!

香叶肉碎生菜包
原只菠萝海鲜炒饭
串烧拼盘(鸡肉牛肉猪肉)
香叶肉碎生菜包
原只菠萝海鲜炒饭
串烧拼盘(鸡肉牛肉猪肉)
  • 串烧拼盘