2022-10-28
呢间已经成为左我成日食开嘅饭堂🤣刀削面真系见到个师傅即削出来 而且配菜份量又超级多 斋嗌麻辣刀削面都唔使另外嗌小食!而我特别钟意食捞嘅 呢度冷捞热拌都有 满足晒你嘅选择🍜麻辣牛肚刀削面💰53刀削面可以拣转年糕或者拉面 不过我都系最钟意够晒烟韧嘅刀削面!麻辣牛肚系我最推荐嘅配菜 牛肚份量够多 蒜同麻辣酱摆系碟嘅一边所以可以按自己口味来拣辣度😛牛肚每条都又长又厚 特别爽口!🍜麻辣猪软骨刀削面💰53好少见猪软骨都会有麻辣 不过都几唔错 刀削汤面虽然会被汤浸住 但系都唔会少佢应有嘅爽口度 !🍝麻酱手撕鸡冷捞刀削面💰62呢只配菜系佢default嘅菜式 如果想食其他𩠌都可以自己拣 汁都可以拣口水酱同麻辣酱 但系呢只真系唔错!佢嘅麻酱系日本胡麻酱 所以食落唔会觉得特别漏 捞埋手撕鸡同青瓜都特别清甜 底下都会有D辣酱 不过就系象征式嘅味道 越食越想食🤣整体来讲呢度选择都几多 而且份量够食 得闲想食D清新D嘅超推荐呢度嘅冷捞刀削面! 平时D客人都几多 而且铺面唔算好大所以会有小小迫~📌 正宗山西刀削面皇 (荃湾)荃湾荃兴径15号地下
🍜麻辣牛肚刀削面
💰53
🍜麻辣猪软骨刀削面
💰53
🍝麻酱手撕鸡冷捞刀削面
💰62
📌 正宗山西刀削面皇 (荃湾)
荃湾荃兴径15号地下