2022-03-12
🤑 伯爵苹果bagels $45 🤑 玫瑰咖啡 $38🤑 Dirty $38———————————————🌟 伯爵苹果bagels $45 🌟大大份bagel,夹左伯爵忌廉芝士、焦糖苹果,一啖食到又软又硬嘅内涵,就算有忌廉芝士都唔会好漏。苹果非常爽甜,令成个bagels食落好鲜甜,层次分明。Bagels外层铺满黑芝麻,每一啖都好香口,呢个配搭值得加分🥯🌟 玫瑰咖啡 $38 🌟感觉系latte加左玫瑰香味,最顶有微微嘅玫瑰花瓣碎💐 本身我好钟意玫瑰花味,对呢杯玫瑰咖啡情有独钟。🌟 Dirty $38 🌟去到每间cafe必叫嘅dirty。香浓嘅鲜奶加到咖啡,十分细滑🥰食物质素大致唔错,值得回购。但要留意下,舖头比较细,位置唔多,座位比较窄,楼底唔高,所以有少少回音。当日我地去到,对面枱嘅客人讲同笑得好大声,最后我地食完即刻走左🙈———————————————评分🔖 (5⭐️为满分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️卫生:⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️回购?会😋✅———————————————🚶🏻♀️ #youngcfood_hongkong🚶🏻♀️ #youngcfood_tsuenwan🕵🏻
🤑 玫瑰咖啡 $38
🤑 Dirty $38
🌟 伯爵苹果bagels $45 🌟
🌟 玫瑰咖啡 $38 🌟
🌟 Dirty $38 🌟
———————————————
评分🔖 (5⭐️为满分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
🕵🏻♀️ #youngcfood_cafe
📍留白 Blank Cafe
📍荃湾西楼角路202-216号荃昌中心昌宁商场地下12号舖
👣 港铁荃湾站 B3 出口, 步行约5分钟
#hkfoodblogger #hkig #discoverhongkong #hkfoodie #instafollow #foodstagram #bestfoodhongkong #bestfoodfeed #foodphotography #foodporn #topcitybiteshk #openricehk #吃货 #支持小店 #香港美食 #hkcouple #hk #852 #hkiger #香港人 #香港 #相机食先 #hkfood #hkfoodstagram #荃湾 #荃湾cafe