2023-07-08
寻日收工同同事食主打和牛放题嘅尚八日式烧肉店,120分钟烧肉任饮任食分三个价位$338、$498、$888,$498以上套餐先提供A5和牛!我哋拣左A5和牛放题Set,原价$498,咁岩撞正平日二人同行,一人半价,非常抵食!套餐包括141种食物,其中包括和牛、海鲜、日本黑豚、鸡肉、仲有好少见嘅内脏同送酒菜!☄️日本A5和牛拼盘(六品)🥩和牛三角🥩和牛胸腹🥩和牛前肩🥩和牛冧🥩和牛外腿🥩一口和牛和牛油脂分布平均,食得出牛肉嘅鲜味得嚟又有入口即溶嘅感觉,绝对有A5级数!上菜时肉类已经完全解冻,处于适合烧肉嘅状态,就算嗌多几Round都保持到一贯水准,睇得出店家嘅用心。☄️岩盐厚切牛舌调味适中,口感嫩滑。虽然比一般牛舌厚,但系食落一啲都唔韧,个人觉得比薄切更加好味。☄️玉子芝士明太子平时出街都好钟意食玉子烧,估唔到放题任食都有得拣佢,仲要一啲都唔输蚀比出面几十蚊一份嘅水准。可能因为今次系平日嚟,所以人流比较少,油烟都少啲。店员服务周到,好快手收哂唔要嘅碟。如果你系食肉兽,对肉又好有要求,绝对推荐你嚟依间试下。放工同朋友聚餐啤一啤,简直系一流!
☄️日本A5和牛拼盘(六品)
🥩和牛三角
🥩和牛胸腹