2020-03-15
个日行过见到间餐厅装修几得意就入左去试了😂一夜小小就见有少少人排队 令我觉得应该都唔错 因为佢都book得几爆下😂个日叫左⋯铁板鸡扒番茄酱汁烩意大利面 $72呢个系男朋友话要嗌既 但估唔到全餐最好食既野竟然系呢个😂 因为其他都有啲令我失望软壳蟹黑松露忌廉意大利面 $98软壳蟹系全只上 系意粉上面造型几得意 但食落又觉得麻麻地 啲粉好似未系炸得好熟咁 而个黑松露唔算出 最主要我觉得啲意粉太小😂 其实两个意粉份量都唔多 所以食完一个都唔系好饱。黑魔王窝夫 (全份) $82个oreo碎都几多 但好似唔系好新鲜 因为食落啲饼干系有小小淋左 应该系开左摆系室温耐左既感觉🤨绿茶牛奶 (热)$36系因为我见系三眼仔拉花所以先叫黎饮, 饮落其实都系普普通通既green tea latte 唔算好出色但可接受😂 但因为有三眼仔所以加左分🥰
铁板鸡扒番茄酱汁烩意大利面
软壳蟹黑松露忌廉意大利面
软壳蟹黑松露忌廉意大利面
黑魔王窝夫 (全份)
绿茶牛奶 (热)
绿茶牛奶 (热)