2021-08-04 572 浏览
话说原来荃湾大会堂入面有间黄店💛仲要系牧羊少年咖啡馆嘅姊妹店 唔怪之得两间杯水果茶一模一样🤣Hidden Garden隐身喺大会堂楼梯底 唔好睇佢咁隐敝 平日人流都几旺下🤯-佢哋Lunch set嘅选择都好啱我口味☺️最特别就系意大利包 都系第一次试 分别有猪扒同鸡扒拣 平日仲有餐饮送😆-🥙厚切猪扒意大利包配芝士薯角 $68意大利包个底烘得好脆 食落比想像中软😌馅料有肉有蕃茄有菜 同三文治差唔多 猪扒偏硬 但系又未到咬唔开🤔而且可以再juicy啲 加咗啲芥辣沙律酱蕃茄已经煮熟腍哂 酸酸地同猪扒几夹🤤伴碟薯角唔会炸到好油 配芝士酱好邪恶 薯角我都系钟意配茄汁食多啲🤪-🍹Iced Fruit Tea (跟餐)水果茶就同上次去牧羊少年一样味-如果平日冇乜人 都几啱嚟呢间cafe做野🤓

🥙厚切猪扒意大利包配芝士薯角 $68

🍹Iced Fruit Tea (跟餐)
水果茶就同上次去牧羊少年一样味

如果平日冇乜人 都几啱嚟呢间cafe做野🤓