2022-01-26 357 浏览
📍 又一戟嚟到葵涌广场一定要去3楼买班戟‼️我相信佢哋每日都一样系超级多人排队🥶做到踢晒脚冇停手😶‍🌫️长长嘅人龙,令我觉得人手不足嘅问题真系好严重🤣冇办法啦鬼叫佢哋咁出名咩🧐🔸 Oreo脆脆雪糕班戟+荔枝雪糕球 $27拣班戟之外仲可以任拣雪糕球嘅味道,由于平时喺出边好少有机会食到荔枝味嘅雪糕,所以今日就拣咗荔枝味😍店员落完单之后系即叫即整,我哋就OK买咗一二边等,其实都差唔多要等成10分钟左右😭之后又听唔到我嗌Number,所以Miss咗😕不过佢哋帮我将我份班戟放咗喺雪柜,埋去问佢嘅时候佢即刻拎返出嚟俾我👍🏻好彩都冇溶到🥰超巨形份量,有一块oreo,旁边布满oreo碎,食荔枝雪糕嘅同事都可以咬到碎碎😚,班戟嘅中间亦没有空心嘅情况,满满的cream😆不过食到去最后可能会有啲甜到漏🙈评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)食物质素⭐️⭐️环境⭐️⭐️服务质素⭐️⭐️⭐️价钱💸:埋单$27餐厅资料📋: 又一戟🕌地址: 葵芳葵富路7号葵涌广场3楼85B号舖
📍 又一戟

🔸 Oreo脆脆雪糕班戟+荔枝雪糕球 $27

评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)
食物质素⭐️⭐️
环境⭐️⭐️