2022-07-23 1468 浏览
哩间沙律店一到lunch time就大排长龙🫠好彩我lunch 时间比较自由,可以选择tea time食!食tea有三个好处1) 冇咁多人 2)价钱平啲 3)份量少啲 啱晒我哩啲要减肥人士😆之前食过lunch $5x 有一个自选包加两份自选沙律… 饱到晚餐都食唔落😂🔸沙嗲牛肉汉堡包配薯仔烟肉西芹沙律$35 佢嘅沙律我大部份都试过,吞拿鱼沙律同蛋沙律都好食,但比较多沙律酱,会饱啲又肥啲!净生果就一般般,啲生果唔太甜😂今次哩个沙嗲牛肉汉堡第一次食,我唔太喜欢,因为啲沙嗲汁好甜🫠包嚟讲我比较钟意食lunch set嘅饱,我会叫烟三文鱼牛角包走酱😂整体嚟讲价钱都算抵食,食物质素OK👍🏽只喺要等一阵位!间唔中想懒健康下都会去食下(我知有沙律酱喺会好肥 唔洗提我!🌚比我扮下嘢!)📍荔枝角青山道608号荣吉工业大厦B座2A舖#美食 #食评 #香港美食指南 #香港美食推介 #食好西 #小店 #hkfoodielife #hkfoodgram #hkfoodie #hkfoods #荔枝角美食

🔸沙嗲牛肉汉堡包配薯仔烟肉西芹沙律$35

📍荔枝角青山道608号荣吉工业大厦B座2A舖