2018-11-10 596 浏览
开花结果之前都有帮衬开,装修左一排,之后就失踪左!点知佢系隔离街开左间大啲嘅比起旧舖,除咗阔落啲,明显有啲装修,环境系舒适啲,但都系坐得咁亲密!仲人潮依然,有好多人排队,排左近15分钟先入到座,赶时间嘅就唔好搏系我对开花结果餐牌嘅认知,佢系卖沙律为主,都有热食同是日午餐!今次叫左皇牌经典套餐,听个名都够吓人,知系主打呢个有两款沙律,配一个包同热饮,好大份,呢个份量男女都应该好足够!Hungry pig嘅自选组合: 蜜桃火鸡 + 牛角酥 + 杂果沙律 + 烟肉西芹薯仔沙律 + 饮品蜜桃加火鸡令无咩味嘅火鸡更清新出色,配牛角酥嘅香脆,觉得好不错!沙律新鲜,沙律酱唔算多,亦无任何出水嘅情况出现!唔想要沙律酱,都可以拣佢个鲜果沙律同田园沙律; 唔怕红葱同西芹味,同唔怕浓味有口气🙊,烟肉西芹薯仔沙律都系好选择!佢跟餐有一杯热饮,如果想饮特饮,就要加钱配喇!沙律的确系唔想食粥粉面饭嘅另一选择,亦系荔枝角比较少有,值得推介!
开花结果之前都有帮衬开,装修左一排,之后就失踪左!
点知佢系隔离街开左间大啲嘅

2018-11-06