2023-07-13 51 浏览
放假去开D2place行街,行到咁上下见有啲饿就揾下有冇好嘢食啦。好耐冇食台湾野,一上三楼就见到依间,唔拣Lu就佢啦舖头都算阔落,都坐得几舒服,唔会太逼夹。加分加分我同朋友呢,就叫咗几款小食一个主食,味道都几唔错woo花雕醉鸡卷($48)花雕酒味都几出,鸡肉都算几嫩身。唔会浸到过左龙。黑糖地瓜条($38)呢个其实都几好味,唔好睇佢系黑糖,但系其实佢一啲都唔会太甜,加埋啱啱炸好嘅地瓜条,都几夹,不过份量都几大份,建议可以同多几个朋友一齐share☺️地道台湾肠($38)台湾肠不嬲都出名脆皮又juicy ,原来加埋蒜片一齐食个味道都几特别,好似多左一种风味咁。主食呢我就叫左个卤水猪手面($68)平时唔系好食猪手嘅我都连续食咗3,4旧。因为佢真系卤得好腍身又入味,一放入口就已经好易食到啲肉,呢个系意料之外嘅😍我哋最后仲叫咗个糖水-七色彩云($38)入边呢就有三色芋圆,红豆,珍珠,蒟蒻,丸子,仙草冻同豆腐花,都几丰富架。😋Overall依间都几好味,好似去左台湾夜市咁,选择又多又性价比高😚😚

舖头都算阔落,都坐得几舒服,唔会太逼夹。加分加分

我同朋友呢,就叫咗几款小食一个主食,味道都几唔错woo

花雕醉鸡卷($48)
花雕酒味都几出,鸡肉都算几嫩身。唔会浸到过左龙。

黑糖地瓜条($38)

地道台湾肠($38)

主食呢我就叫左个卤水猪手面($68)

我哋最后仲叫咗个糖水-七色彩云($38)