2018-10-04 93 浏览
荔枝角工厦平靓正推介!喺荔枝角返工嘅朋友,相信都一定去过亿利𠮶边揾嘢食。「谁是老板」更加系𠮶边最旺场嘅餐厅,上两个月租约期满之后,就变咗宜家嘅Red Rice , 「红米」今次选择放左工,晚饭时间过嚟试吓,餐厅新开业两个月,装修非常之靓。 睇佢餐牌,原来非常之多元化。钟意食中餐嘅可以点小菜或者蒸鱼,食西餐嘅可以食铁板,焗饭焗意粉,想食日式嘅可以选择赞岐乌冬,蛋包饭⋯⋯餐饮仲可以选择要台式饮品,例如珍珠奶茶,芝士奶绿⋯⋯连甜品都做埋,基本上真系你想食咩嘢呢度都会有!我哋今日放工都非常肚饿,所以分别点左一个呢度招牌嘅「富士山蛋包王」同劲量10安士黑椒牛柳!富士山蛋包王- 呢个其实真系两个人都够食,跟饭可以自选两款酱汁,同两款配料。我就拣咗板烧鸡扒同汉堡扒分别配埋咖喱汁同白汁,仲有两只大虾跟埋,正都不得了!劲量10安士黑椒牛柳- 唔好讲笑,真系估唔到喺茶餐厅食扒都竟然有扒房咁嘅质素,用嘅了一定唔系平价货,块牛柳好juicy, $88一定值回票价!对面D2 place仲要开咗间新戏院,睇戏好似只系需要$20,平日约埋三五知己放工一齐食饭睇戏,正啊!
荔枝角工厦平靓正推介!