2022-10-08
去开荔枝角探朋友顺便出黎食聚下~荔枝角工厦楼上舖有好多餐厅,呢次有朋友话想食西餐,我地就选择左呢度环境好清净,座位宽落Dinner Set好多款选择每个餐都会有沙律/餐汤加饮品沙律好新鲜配上黑醋,餐前食够晒醒胃🍔德州烧烤牛肉汉堡睇落唔系好大个,但原来好足料,有6oz安士汉堡扒、烟肉、融化车打芝士、炸洋葱圈同生菜,牛肉咬落多汁配上秘制墨西哥青椒烧烤酱。够晒惹味👍🍟炸薯条炸到热辣辣脆卜卜😋 🍄牛肝菌烧烤菇意大利饭意大利饭充满牛肝菌味道,饭煮得刚刚好唔会好稔又唔会好硬,只大啡菇多汁够厚肉。 🐚蒜香白酒钻石蚬意大利面 (走辣)蚬肉鲜甜有肉,意大利面配了菇条黄椒多重口感如果食得辣既唔走辣更加好食。 🐷招牌脆皮咸猪手猪手啖啖肉皮脆卜卜唔会好咸,配有酸菜丝同芥末酱😋 热情果芒果特饮夏天饮够消暑好饮 呢晚都几爆场,如果想一班同事食Lunch或者夜晚同朋友5人以上Gathering最好Book枱呀 The Americano By Texas Burger📍荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心1楼12室#texasburger #荔枝角 #足料burger #美式汉堡 #型格 #chill爆 #hkfo
去开荔枝角探朋友顺便出黎食聚下~
环境好清净,座位宽落
Dinner Set好多款选择
每个餐都会有沙律/餐汤加饮品
沙律好新鲜配上黑醋,餐前食够晒醒胃
🍔德州烧烤牛肉汉堡
睇落唔系好大个,但原来好足料,
🍟炸薯条炸到热辣辣脆卜卜😋
🍄牛肝菌烧烤菇意大利饭
🐚蒜香白酒钻石蚬意大利面 (走辣)
蚬肉鲜甜有肉,意大利面配了菇条黄椒多重口感
如果食得辣既唔走辣更加好食。
🐷招牌脆皮咸猪手
猪手啖啖肉皮脆卜卜唔会好咸,配有酸菜丝同芥末酱
😋
热情果芒果特饮
夏天饮够消暑好饮
The Americano By Texas Burger
📍荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心1楼12室
#texasburger #荔枝角 #足料burger #美式汉堡 #型格 #chill爆 #hkfoodie #工厦隐世餐厅 #德州烧烤汉堡 #热情果芒果特饮#招牌脆皮咸猪手#蒜香白酒钻石蚬意大利面 #牛肝菌烧烤菇意大利饭