2021-06-06 626 浏览
平时过荔枝角整指甲同埋做facial时都会食西班牙菜或谭仔三哥 今次试下朋友介绍既茶餐厅🍴 系萧生开既😆—————————番茄汤底鸡肉乌冬加滑蛋第一个上台后既印象系份量都几多wor 汤底好浓郁 有好多粟米薯仔红萝卜粒粒(应该系罐头🥫)另外有新鲜既番茄 煮到已经有d溶溶哋 滑蛋🥚的确几滑 份量都好多 鸡肉已经切成一小块一小块咁 不过肉质就有d鞋 乌冬口感都算烟韧 不错另外 加$20就会有多一份芝麻酱沙律🥗 牛角包🥐(不吃无妨🤣)餐汤(我要左中汤 味道几甜)餐饮(蝶豆花特饮(太甜)总结系可以只要➕$8要汤就OK啦😆😆 —————————老公就order左鸡扒蛋包饭➕罗宋汤鸡扒卖相很不错 蛋好滑 本身仲仲包少少沙律菜 感觉健康d 罗宋汤味道浓郁 有新鲜番茄萝卜 不错—————————两个人食到好饱 埋单都系百几蚊 好抵食 下次可以试下其他嘢

番茄汤底鸡肉乌冬加滑蛋

老公就order左鸡扒蛋包饭➕罗宋汤