2023-05-06
荔枝角好多早餐选择 ,但呢间系集性价比高,好食同健康于一身🥢餐厅座位好多,都有唔少卡位。选择劲多,有成19个餐 ,梗有一个啱食🥐美式早餐 $39我拣左鸡扒+炒蛋+烟肉+多士(转牛角酥(+$5))+薯饼(+$6)成个cafe 嘅all day breakfast 咁都唔驶$50,鸡扒嘅鸡皮剪得香脆,炒蛋嫩滑,烟肉唔会煎得太干,薯饼炸得唔油腻又,牛角酥微🍜面餐 $38叉烧+肠仔+蘑菇+多士(转奶油脆猪(+$5))拣左螺丝粉,汤底可以免转蕃茄汤呢个真系好开心🍅蕃茄汤底好似罗宋汤,好足料,夹螺丝粉一流。肠仔同蘑菇系分开上,肠仔唔会过咸,蘑菇牛油味好香❣️❣️❣️!超推荐奶油脆猪!平时快餐店d脆猪个包劲干个皮好硬,呢列系真系脆!加埋满满炼奶 ,好肥但好好食!❣️❣️Baron特式系有好多饮品选择,早餐都有特色咖啡同果汁🥤薄荷朱古力咖啡 +$11薄荷朱古力味够,如果再重d咖啡味就好🍎苹果+哈密瓜果汁 +$12鲜榨果汁劲大杯好足料,外食早餐都可以好健康
荔枝角好多早餐选择 ,但呢间系集性价比高,好食同健康于一身
🥐美式早餐 $39
🍜面餐 $38
叉烧+肠仔+蘑菇+多士(转奶油脆猪(+$5))
拣左螺丝粉,汤底可以免转蕃茄汤呢个真系好开心
🍅蕃茄汤底好似罗宋汤,好足料,夹螺丝粉一流。
肠仔同蘑菇系分开上,肠仔唔会过咸,蘑菇牛油味好香
Baron特式系有好多饮品选择,早餐都有特色咖啡同果汁
🥤薄荷朱古力咖啡 +$11
薄荷朱古力味够,如果再重d咖啡味就好
🍎苹果+哈密瓜果汁 +$12
鲜榨果汁劲大杯好足料,外食早餐都可以好健康