今日下画去呢间餐厅, 谂住食餐好既, 见价钱都中上, 以为唔会差。点知入到去超中伏! 超难食, 仲要有蟑螂! 一打开餐厅门入到去, 侍应就喺10米外用大声呼喝的语气问:你地有冇book枱? 见到个侍应态度咁差, 已经呆左一呆, 几个同事叫左几碟意粉。我就叫左碟好简单「意大利烟肉条配MANCHINI超粗意粉」, 点知, 又酸、意粉又硬、真系萨利亚都好食过佢。 我同事就食左「黑松露大虾MANCHINI超粗意粉」, 结果完全食唔到有黑松露味, 大虾都冇煎过, 个碟底仲要一堆油浸住意粉 食食下呢, 有只五蚊银咁大蟑螂爬过, 我地捉左佢交俾侍应,侍应若无其事, 仲无SAY SORRY, 心谂, 究竟你地餐厅系咪见蟑螂多过见人? 都未完, 然后上杯热茶,个茶碟竟然有只反左肚嘅细蟑螂, 同侍应讲, 侍应就咁收走左个茶碟就算。救命啊, 又难食又污秽, 仲要加一服务费。 难食都唔紧要, 香港人食惯屎。 但全间铺都系昆虫, 真系感谢餐厅餐厅比左咁多个饭脚^^
但全间铺都系昆虫, 真系感谢餐厅餐厅比左咁多个饭脚^^