2023-08-21 37 浏览
同好多工商区嘅餐厅一样,星期一至日都会有是日午餐,等你日日去食都有新嘢唔会闷星期六喺荔枝角有活动,见过餐牌有啱食嘅嘢就入咗去,除咗饭意粉之外仲有轻盈啲既包同焗薯,都算非常多选择我拣咗露丝玛莉香草柠檬烤鸡扒$64,果然与其他食评所述,肉类份量真系好多,cover成碗饭有突😂 同埋厚肉多汁,食落冇雪味,仲要鸡皮系脆!而最正就系另上果兜汁Rosemary好香,有味道较轻唔草青嘅三色椒同柠檬粒,食落好清新清甜,酸酸地好开胃饮品方面见到佢有特色咖啡同特色饮品,我直头当自己去咗Cafe咁叫咗杯抹茶咖啡+$6。虽然个样睇唔出,但饮落真系有抹茶味,甜甜地都几突出抹茶香味,平价咖啡来讲算好高质

露丝玛莉香草柠檬烤鸡扒

露丝玛莉香草柠檬烤鸡扒