📍荔枝角良心茶饮小店‼️ • 劲爆多芋泥😍 -- 茶匠🍵💛•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷#pigfoodiexhk_荔枝角 #pigfoodiexhk_饮品=========================今日去开荔枝角行街,就顺便去埋呢间bookmark咗一排嘅手摇小店💓见到唔少人推介佢哋芋泥奶,身为芋泥控紧系要trytry😎------------------------------⭐️芋头鲜奶+芋圆 $32芋泥超级多‼️足足有大半杯,啖啖都啜到🤣饮落口感颇绵密,中间会有少少颗粒感~但味道就有啲淡,无乜芋香🥺芋圆份量同样好多,都几烟韧~牛奶几滑身,但唔系用明治奶始终都系觉得唔够浓郁🙈整体嚟讲系好足料嘅,味道正常不过不失~------------------------------卖相:7.2/10味道:6.8/10性价比:6.5/10回头度:6.2/10------------------------------店舖资料名称:茶匠地址:荔枝角青山道608号荣吉工业大厦地下202号舖前往方法:荔枝角B2出口
📍荔枝角良心茶饮小店‼️ • 劲爆多芋泥😍 -- 茶匠🍵💛

#pigfoodiexhk_荔枝角