2024-01-21 988 浏览
鬼马食堂又黎新试验,今次撞正荔枝角嘅一间Cafe,食晒个晚饭回味无穷!里面既大啡菇滋味牛肉汉堡,新鲜菇菌加上肉汁四溢嘅牛扒,真系令人叹为观止🍔!每啖牛肉都感觉得到浓厚嘅肉味,与埋甜甜嘅洋葱煎蛋相辉映,𠮶口感好有层次感,食一啖令人眼前一亮。吉列猪汉堡同鱼柳汉堡都唔逊色,炸得啱啱好,外层松脆不油腻,入口即溶,啖啖肉嘅感觉好满足!蛋黄酱同番茄酱都好夹,随堡一齐嗌,正!喺这家Cafe,你仲可以饮到一杯好得意嘅杨枝金露smoothie,唔单止清新解渴,仲有D酒香味道悄悄浮现,真系异国情调嚟㗎!讲起配菜,鸡块真系一绝,一大碟细细粒,金黄酥脆,齐齐分享,开心到不得了🍗!总结一句,这家Cafe唔只系打卡热点,更系美食集中地,下次再约埋三五知己,咗嚟试下其他款式!👍👍👍