2023-09-16 443 浏览
继上一个post 介绍港岛区既明明车仔面今次就黎试下荔枝角车仔面-赏面佢枱前有QR code 你scan 佢就可以落单 枱面都有纸本可以手写落单 三𩠌面连热饮 $48起(冻饮+$3) 佢除左车仔面 仲有啲港式餐面 app 选项仲有得拣菜底 岩晒protein style 既你地 ↖(^ω^)↗落单冇几耐 饮品就到 唔洗一阵面都到啦 三𩠌面 拣左萝卜鱼蛋五香牛肚🚩萝卜食车仔面当然要试萝卜 呢个萝卜入口即溶 完全冇渣 吸晒汤汁 一流 店员俾左5大旧萝卜 好味🚩鱼蛋 鱼蛋有3粒 质感有啲似陈皮鱼蛋 但唔sure 系唔系真系陈皮鱼蛋 但好chewy 🚩五香牛肚(+$2)牛肚有4条 唔会好un 都吸晒啲汁 几好食唔食得辣既我 汤底我就拣左清汤 但佢个汤唔系清水咁简单 几好饮 虽然我唔识形容系咩味 但推介! 饮完都唔会话太颈渴 今次消费$53 第一眼见到个价钱有啲吓亲 食车仔面都要$50 但赏面值得一试 (=´∀`)人(´∀`=)
继上一个post 介绍港岛区既明明车仔面
今次就黎试下荔枝角车仔面-赏面

落单冇几耐 饮品就到 唔洗一阵面都到啦
三𩠌面 拣左萝卜鱼蛋五香牛肚

🚩萝卜
🚩鱼蛋
🚩五香牛肚(+$2)
牛肚有4条 唔会好un 都吸晒啲汁 几好食

三𩠌车仔面
2023-09-16
等候时间
5 分钟 (堂食)
三𩠌车仔面