2023-09-22 54 浏览
今日系荔枝角呢边揾个朋友 佢话呢间餐厅有做私房菜 另外有西餐食 开心又带我食好西上到林氏厨房 空间感好大 坐位坐得好舒服我地拣左一人一个set就倾住计等食🥢蕃茄汤餐汤系蕃茄汤 饮落好浓郁蕃茄味 质感好smooth 汤内仲有唔少茄粒🍅🥢蟹肉烟三文鱼沙律配黑醋汁沙律二人份量 大大盆 沙律菜好新鲜 有烟三文鱼同蟹肉 食落几鲜味 而且黑醋汁酸酸地 好开胃🥢炸物拼盘炸物全部都好香脆😋好喜欢个饺子🥟皮薄入面猪肉馅料满满 🥢加拿大猪鞍扒猪鞍扒好大块🫣又好厚 食落去好惊喜 肉质软腍 好juicy 冇揾到一个位系鞋口架💯 有丰富嘅脂肪同深层嘅肉味,肥瘦均匀好喜欢💕伴碟薯蓉好奶香味 食到有一粒粒嘅薯仔粒🫶🏻🥢原条鳗鱼炒饭炒饭粒粒分明够干身 系我爱吃嘅珍珠米有蛋香味有葱香味 鳗鱼原条食够哂豪华 作为鳗鱼控嘅我表示好满足呀!食到最尾仲有甜品 系儿时味道嘅啫喱呀😍套餐仲包左两杯餐饮 性价比高!!约定左朋友下次要星期三黎 因为餐厅逢星期三有live band架💕

上到林氏厨房 空间感好大 坐位坐得好舒服

肉质软腍 好juicy 冇揾到一个位系鞋口架

🥢原条鳗鱼炒饭
炒饭粒粒分明够干身 系我爱吃嘅珍珠米

食到最尾仲有甜品 系儿时味道嘅啫喱呀😍
套餐仲包左两杯餐饮 性价比高!!
约定左朋友下次要星期三黎
因为餐厅逢星期三有live band架💕