2024-10-28
荔枝角新开怀旧风冰室 见到佢地有 热香饼汉堡$38可以自己拣两款配料自由配搭沙嗲牛肉/炒蛋/火腿/厚切餐肉/芝士我就最钟意芝士加沙嗲牛肉👍🏻热香饼切开软绵绵👍🏻底下铺满沙嗲牛肉 酱汁够惹味juicy👍🏻加埋大量枫糖浆 味道出奇地超夹 高分‼️午餐肉都好厚切 .⭐️双蛋沙嗲牛肉面 都高分👍🏻煎蛋做到爆蛋汁👍🏻沙嗲牛肉大块 唔会碎湿湿👍🏻公仔面软硬啱啱好 配埋沙嗲汁汤底 好食.除此之外 佢哋招牌仲有⭐️滑蛋叉烧饭$68叉烧望落比较瘦 但入口完全唔干 都唔错👌🏻滑蛋几嫩 轻轻加一加豉油 色香味俱全👍🏻.整体成间餐厅 出品都唔错 绝对会回头.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_荔枝角.#老荔冰室 (荔枝角)地址:荔枝角青山道495号诚信中心地下1号舖.⭐️评分:味道:4.5/5环境:4/5服务:4/5抵食:4/5.(记住分享比朋友 追踪/like 感谢你哋支持🙏🏻)..#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食评 #深水埗美食 #深水埗必食 #太子美食 #太子必
可以自己拣两款配料自由配搭
滑蛋几嫩 轻轻加一加豉油 色香味俱全👍🏻
整体成间餐厅 出品都唔错 绝对会回头
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_荔枝角
#老荔冰室 (荔枝角)
地址:荔枝角青山道495号诚信中心地下1号舖
⭐️评分:
味道:4.5/5
环境:4/5
服务:4/5
抵食:4/5
(记住分享比朋友 追踪/like 感谢你哋支持🙏🏻)
#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食评 #深水埗美食 #深水埗必食 #太子美食 #太子必食 #旺角美食 #旺角必食 #荔枝角美食 #香港旅游 #韩式餐厅 #公仔面