2022-07-10
荔枝角本身返工人数都唔少。 拍得住观塘老母。 系呢个炎炎夏日入边真系唔想特登出去同人排餐死。 所以今日特登叫过外卖送上嚟Office慢慢叹。 香煎澳洲12安士T骨牛扒配黑椒汁 (74 配热饮) 外卖西餐厅有成12安士牛扒真系比较少见。 啱晒我呢啲大胃王。一开盒见到块牛扒仲大过个盒🥰 呢间西餐厅主平时做开晚市。果然有返一定质素。 牛扒煎得生熟程度啱啱好。接近五六成。 亦都保存到肉汁喺入面。 我叫咗白饭底。 除咗烦之前佢亦都有配菜。 等成件事唔会太寡。亦都健康啲。 汁亦可以另上。 唯一要弹嘅就系厨师虽然煮得好。 但系牛扒本身质素麻麻地。 感觉上有少少浪费咗厨师嘅精心炮制。 另外值得一提。 虽然佢价钱$74感觉食外卖好似有啲贵。 但系其实已佢咁大块牛扒。 仲有餐汤。同埋嘢饮。 其实性价比算高。 相信如果堂食会更加好。 各位荔枝角返工嘅朋友如果有机会可以一试
香煎澳洲12安士T骨牛扒配黑椒汁 (74 配热饮)
各位荔枝角返工嘅朋友如果有机会可以一试