今日同家人系附近覆诊,经过附近就比呢间餐厅吸引左啦😚。佢lunch Menu📋都有好多选择,同埋餐厅位置阔落,人流唔多,同家人都食得舒服😋。Lunch Set 包左餐汤🥣,沙律🥗,饮品☕️同甜品🍮。1️⃣炭烧纽西兰羊西冷🐑🥩配薄荷汁佢嘅羊西冷超厚身😮,外皮炭烧味超香,仲要烧到刚刚收水又不至于好干身🤤,每一啖咬落去啖啖肉汁😋,仲有少少羊膻味😙,配埋个薄荷汁,中和番羊膻味同肉嘅油腻感,成个感觉真好fresh 🍃。配菜仲有幼滑薯蓉🥔,劲creamy 呀🥰2️⃣炭烧美国天然猪架🐖🦴配芥末籽忌廉汁佢嘅猪架都好好大件😍,猪肉超嫩口,切落去肉汁慢慢渗出黎🤩,熟成度掌握得好好👍🏼,肉🍖同骨🦴可以完全分开,配埋芥末籽可以令到猪嘅味道更加丰富😚。3️⃣任食沙律🥗🥬🥒值得一赞系佢嘅沙律🥗包含左超多材料,生果🍊🍎🍐🍉超新鲜,唔似平时餐厅食嘅雪柜沙律,佢仲有红菜头,劲健康呀🥰,同埋佢有辣芽菜😳,配埋沙律食就唔会只有甜味,味道更丰富!同埋想同添沙律时可以指定某部份生果配料🥳,切合你需要呀🤣其实个套餐仲有餐汤同甜品🍮,一样咁高质,但食完先发觉唔记得影相🥲,唯有比多次机会自己再去食啦😙😙

1️⃣炭烧纽西兰羊西冷🐑🥩配薄荷汁

2️⃣炭烧美国天然猪架🐖🦴配芥末籽忌廉汁